Stichting Bewonersbelangen Veenhuizen

BEN JIJ ONS NIEUW BESTUURSLID?

Er is de komende jaren veel werk te verzetten in Veenhuizen, dus wat extra menskracht in het bestuur kan Bewonersbelangen Veenhuizen op dit moment goed gebruiken. Denkers en doeners, dat is waar we naar op zoek zijn.

Om alle interessante en belangrijke taken goed te kunnen doen zoeken we versterking.

Op dit moment zijn we druk bezig met het schrijven van de Bewonersvisie en de mede-organisatie van het Dorpsfeest.

Daarnaast nemen we deel aan het Lokaal overleg Veenhuizen waar de gemeente ons bijpraat over de ontwikkelingen. Een vertegenwoordiger van Bewonersbelangen Veenhuizen heeft zitting in het bestuur van de Stichting Veenhuizen Cultuur en Toerisme.

Maar we willen ook graag nog meer samenwerken met andere organisaties en verenigingen in het dorp.

Daarom zijn we zijn op zoek naar een algemeen bestuurslid en een bestuurslid Secretariaat.

We zoeken niet alleen bestuursleden. Projectvrijwilligers zijn ook welkom en dat kan ook best zonder de maandelijkse bestuursvergaderingen. Heb je bijvoorbeeld verstand van ‘groen en grijs’, dan zou je de jaarlijkse dorpsschouw op je kunnen nemen. Of een andere tijdelijke klus. Iets wat bij je past en op dat moment je belangstelling heeft.

Mail secretariaat@bewonersbelangenveenhuizen.nl als je interesse hebt, dan maken we een afspraak.