Stichting Bewonersbelangen Veenhuizen

Veenhuizen is een beweegpark rijker!

 

Op zaterdag 11 maart is het beweegpark Veenhuizen geopend door 4 super sporters uit Veenhuizen. De weergoden waren ons gunstig gestemd want na 2 dagen sneeuw en kou plopte zomaar de zon door en was het droog. Toen we ook nog een opzwepend muziekje de lucht in gooiden gingen de handjes op elkaar en de beentjes in een vrolijk ritme mee. Wat een feestje was het! En wat waren we verrast door de vele inwoners en belangstellenden die er bij waren. En hoe fijn is het dat het kleine historische Veenhuizen een dorp op de Unesco Werelderfgoedlijst een ultra hip beweegpark heeft waar iedereen kan bewegen. De Stichting Bewonersbelangen Veenhuizen heeft gefungeerd als penvoerder en financieel “doorgeefluik” om het beweegpark mogelijk te maken.

Hierbij bedanken wij nogmaals onze subsidiegevers: de Gemeente Noordenveld (het dorpenfonds), de Postcodeloterij, de Rabobank en alle inwoners van Veenhuizen voor hun gulle gift (waaronder 1 hele grote) bij de collecte. Wij hopen dat het beweegpark veel gebruikt gaat worden en zo bijdraagt aan de gezondheid en de sociale contacten van zo veel mogelijk Veenhuizers!

 

Elisa ten Hof.